Home Nieuws Marcel Brands al druk doende met zoektocht naar nieuwe trainer

Marcel Brands al druk doende met zoektocht naar nieuwe trainer

3545
0

PSV is momenteel verwikkeld in de race om de landstitel, KNVB Beker en de Conference League. De ploeg van Schmidt strijdt volop mee om de prijzen.

Op de burelen van het Philips Stadion wordt er ondertussen op de achtergrond al hard gewerkt aan de toekomst van de club. PSV moet immers voorsorteren op het vertrek van Roger Schmidt en een toekomst zonder Schmidt is immers snel aanstaande. Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV al druk doende met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Zowel Ronald Koeman als Ruud van Nistelrooij kunnen van het lijstje trainers af gehaald worden zodat er niet veel namen meer resteren.

PSV betracht rust en geduld in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Marcel Brands, die Toon Gerbrands na dit seizoen zal gaan opvolgen, is inmiddels al wel druk bezig met het verkennen van de markt. In de wandelgangen heet het dat Phillip Cocu officieel nog niet benaderd zou zijn voor de vacante positie maar dat kan uiteraard spoedig veranderen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De regionale krant verwacht niet dat er spoedig een opvolger bekend gemaakt gaat worden en gepresenteerd gaat worden. De naam van Peter Bosz is inmiddels ook een veel gehoorde naam, hoewel Bosz tot 2023 onder contract staat in Lyon.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here