Home Nieuws Marcel Brands adviseert PSV Luuk de Jong en Pereiro te behouden

Marcel Brands adviseert PSV Luuk de Jong en Pereiro te behouden

29
0

Marcel Brands nadert zijn laatste dag als technisch manager van PSV. In een reactie aan Voetbal International reageert Marcel Brands op de geruchten over enkele spelers van PSV.

Zo heeft Luuk de Jong de mogelijkheid om naar Club América in Mexico te vertrekken. “Maar voor PSV is het te hopen dat Luuk blijft. Als de club de Champions League ingaat en weer om de titel moet spelen, is Luuk heel belangrijk,” aldus Brands. “Je weet wat je aan hem hebt, vandaar dat hij zijn contract met één jaar kan verlengen. Als hij toch gaat, zal PSV een spits huren op die positie.”

Ook voor Gastón Pereiro is er interesse vanuit het buitenland. Naar verluidt zouden VfL Wolfsburg en Sporting Lissabon de Uruguayaanse middenvelder willen hebben. “PSV moet proberen om Pereiro te behouden,” geeft Brands aan. “Zolang als hij hier speelt hoor ik al dat Wolfsburg hem wil, maar ze hebben zich nooit gemeld. Pereiro is een speler die volgend seizoen zomaar kan ontploffen in de Eredivisie. Dan kan PSV nog veel meer voor hem vragen dan als er nu een club komt.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here