Home Nieuws Marcel Bands denkt aan Gretar Steinsson, lijst met namen van opvallende kandidaten...

Marcel Bands denkt aan Gretar Steinsson, lijst met namen van opvallende kandidaten wordt langer

1091
0

PSV heet druk bezig te zijn met de opvolging van John de Jong. De club lijkt er de tijd voor te nemen.

Sinds enkele dagen worden er diverse maar ook verrassende namen genoemd. Inmiddels is ook Gretar Steinsson toegevoegd aan dat lijstje, zo weet Voetbal International te melden. Het lijstje met mogelijke kandidaten is inmiddels opvallend te noemen want er prijken niet meteen de meest logische kandidaten op het lijstje in de wetenschap dat Max Huiberts het beste profiel heeft.

Vooralsnog lijkt Gretar Steinsson dus ook een kandidaat te zijn. De voormalig rechtsback is een bekende van Marcel Brands. De inmiddels veertigjarige IJslander speelde in Nederland tussen 2006 en 2008 bij AZ, waar Brands destijds werkzaam was. In 2013 startte hij de opleiding voetbalmanagement bij het Johan Cruyff Institute. Daarna liep hij twee maanden stage bij AZ.

Hoe ziet het verdere verloop van de IJslander er inmiddels uit? In 2015 begon hij aan zijn eerste baan als technisch directeur bij de kleine Engelse club Fleetwood Town. Bij Everton was hij scout en bij de IJslandse voetbalbond technisch adviseur. Tottenham Hotspur benoemde hem tot performance director, meldt Voetbal International. De getoonde foto laat zien dat Steinsson het gesprek aangaat met Tottenham coach Conte.


Vorig artikelZet PSV toch in op interne opvolging John de Jong? ‘Faber en Vennegoor hebben weinig ervaring’
Volgend artikelMark-Jan Fledderus wil niet reageren op PSV interesse maar zet deur op een kier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in