Home Nieuws MARCA ziet veel toekomst in Noni Madueke en ruimt plaats in talententeam...

MARCA ziet veel toekomst in Noni Madueke en ruimt plaats in talententeam 2022

314
0

Noni Madueke mag dan momenteel geblesseerd zijn en aan de kan staan, dat weerhoudt buitenlandse media er niet van het vizier op de aanvaller te richten.

De Spaanse krant Marca heeft nog altijd veel vertrouwen in de carrière van Noni Madueke. De negentienjarige vleugelaanvaller staat in een elftal met talentvolle spelers die in 2022 mogelijk definitief door gaan breken in het Europese topvoetbal.

Madueke liep vlak voor de winterstop opnieuw tegen een hamstringblessure aan, maar was vooral in de eerste weken van het seizoen niet te stoppen met onnavolgbare acties en rushes langs de zijlijn. Marca richt de pijlen daarom op Madueke. ‘PSV doet dit seizoen een verrassende aanval op de troon van Ajax, met Madueke als één van de belangrijkste oorzaken’, schrijft het Spaanse medium.

‘Hoewel spierblessures hem al sinds september dwars zitten, was hij in de eerste weken van het seizoen direct goed voor zes goals en één assist. Zijn directe spel wordt op waarde geschat door PSV-trainer Roger Schmidt en Madueke gaat hoe dan ook ooit terugkeren in de Premier League.’ Marca heeft een plaats in het sterren talententeam van 2022 ingeruimd. Madueke is als rechtsbuiten opgesteld.


Facebook Comments Box