Home Nieuws In Spanje weten ze het zeker: Wijnaldum vertrekt naar Chelsea

In Spanje weten ze het zeker: Wijnaldum vertrekt naar Chelsea

2712
0

Niet FC Barcelona maar Chelsea wordt de nieuwe werkgever van Wijnaldum.

Dat is vrij verassend te noemen. De club uit Londen gold tot voor kort namelijk niet als gegadigde om Wijnaldum van concurrent Liverpool over te nemen. In Spanje is men in ieder geval zeker van de toekomst van Wijnaldum, die dus in Londen zou liggen. Zo meldt het Spaanse voetbalmedium Marca.


Barcelona is met trainer Koeman al maanden in de race voor de handtekening van Wijnaldum maar lijkt achter het het net te gaan vissen. Duidelijk is dat Barcelona weinig te besteden heeft maar ook een transfervrije Georginio Wijnaldum lijkt onmogelijk. De middenvelder gaat zijn contract bij Liverpool in ieder geval niet verlengen.

FC Barcelona heeft ook tegenstanders wat een transfer van Wijnaldum naar Nou Camp aangaat. Joan Laporta, de nieuwe president van de club, ziet het niet zo zitten in Wijnaldum en wil geld investeren in andere en voornamelijk jongere spelers.

Volgens MARCA is Chelsea daarom nu waarschijnlijk de nieuwe club van de middenvelder. Chelsea zou concreet geïnteresseerd zijn in de handtekening van Wijnaldum. Ook Paris Saint-Germain en Juventus zouden de middenvelder willen contracteren en hebben een voorsprong op Barcelona, aldus de berichtgevingen in Spanje.