Home Nieuws Marca: PSV in onderhandeling met Mexicaanse international César Montes

Marca: PSV in onderhandeling met Mexicaanse international César Montes

2099
0

De Mexicaanse variant van het Spaanse voetbalmedium Marca meldt dat PSV verregaande interesse heeft in de Mexicaanse international César Montes.

Het bericht heeft meer weg van een gerucht dan dat het in de buurt komt van de realiteit want PSV lijkt voor het nieuwe seizoen over voldoende verdedigende kwaliteiten in de selectie te beschikken. Ondertussen meldt Marca Claro ondertussen wel dat PSV is onderhandeling is met de 24-jarige verdediger. Marca Claro omschrijft Montes als ‘een uitstekende centrale verdediger en onbetwiste leider’.


Werkgever CF Monterrey zou ook op de hoogte zijn van de interesse vanuit Eindhoven. De inmiddels drievoudig Mexicaans international zal de komende periode druk doende zijn met de Olympische Spelen. PSV zou met de Mexicaanse club CF Monterrey in onderhandelen om het tot 2022 doorlopende contract af te kopen.

Montes staat al langer op de lijstjes bij PSV, weet Marco Claro te melden. Ook clubs als Valencia en Porto worden aan de verdediger gelinkt. Mexicaanse media zien de verdediger graag naar PSV overstappen omwille van de connectie tussen PSV en het voetbalgekke Mexico. Een jaar geleden hing er nog een prijskaartje van 8 miljoen euro om de nek van de verdediger. Dat bedrag heeft CF Monterrey nu losgetalen en inmiddels zou de prijs voor de verdediger rond de 3 miljoen euro liggen.


Facebook Comments Box