Home Nieuws Marc Overmars wil PSV te slim af zijn en Ruben van Bommel...

Marc Overmars wil PSV te slim af zijn en Ruben van Bommel naar Antwerp halen

2528
0

Marc Overmars ziet het namens Royal Antwerp FC helemaal zitten om de zoon van Mark van Bommel naar Antwerpen te halen.

De kans dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren lijkt niet zo groot te zijn omwille van meerdere praktische en sportieve redenen. In Belgie is het voetballandschap nu eenmaal anders ingedeeld dan in Nederland maar Belgische media melden dat Overmars PSV alsnog te slim af wenst te zijn.

PSV hoopt zich voor komend seizoen namelijk te versterken met Ruben van Bommel. Er is wel veel concurrentie voor de zoon van Mark van Bommel. Meerdere Nederlandse, Duitse en Italiaanse clubs dingen naar de handtekening van de transfervrije aanvaller, die dus ook naar Antwerpen kan verhuizen.

“Als díe clubs Van Bommel allemaal willen, waarom zou Antwerp dan geen poging wagen?”, vraagt Pieter-Jan Calcoen zich af in Het Nieuwsblad. “Volgens onze informatie is sportief directeur op de Bosuil Marc Overmars zeer gecharmeerd door de Nederlandse jeugdinternational. Een overgang lijkt echter niet de beste keuze voor de speler zelf, los van de vooroordelen die dan dreigen te komen”, doelt hij op het trainer onder zijn vader.

Het Belgische medium Het Nieuwsblad legt de situatie rond Antwerp nader uit. Antwerp FC heeft geen tweede elftal op het tweede niveau. En in de Jupiler Pro League mogen ‘slechts’ zeven spelers op de bank plaatsnemen, terwijl er in de Eredivisie trainers kunnen kiezen voor twaalf wissels. “Waardoor de kans op een wedstrijdselectie serieus afneemt”, beseft Calcoen.


Vorig artikelEerste Braziliaanse toptalenten arriveren op de Herdgang na begin samenwerking met club Ronaldo
Volgend artikelItaliaanse media lyrisch over PSV-aankoop | Mijlpaal Denzel Dumfries na bereiken Champions League finale met Inter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in