Home Nieuws Marc Overmars vreest PSV: ‘We krijgen het dit jaar lastig in de...

Marc Overmars vreest PSV: ‘We krijgen het dit jaar lastig in de competitie’

4804
0

Marc Overmars trapt op de rem wat het nieuwe seizoen voor zijn werkgever aangaat.

In gesprek met Ajax TV zegt Overmars dat Ajax zich wat nederiger dient op te stellen. Dat heeft ondermeer van doen met de minder gunstige situatie van de club. Ook Ajax is hard geraakt door de Corona crisis.


Overmars verwacht tevens dat zijn werkgever een lastig jaar in de competitie tegemoet gaat. Er wordt weleens gesproken ‘het Bayern München van Nederland’ maar volgens Overmars is daar geen sprake van. De technische man van de Amsterdammers verwacht een sterk PSV getuige zijn uitspraken.

‘In de competitie krijgen we het dit jaar moeilijk, we hebben nu al punten verloren. Ik hoorde twee maanden geleden dat Ajax ver weg zou zijn en niet meer ingehaald kan worden. Maar het Bayern van Nederland? Dat zal niet gebeuren. Wij zijn een heel andere club. Wij zullen moeten vechten en nederig moeten zijn om tot een topjaar te kunnen komen.’

Marc Overmars beseft dat niet alleen de sportieve verschillen met PSV kleiner worden maar dat ook de financiële voorspong die de Amsterdammers op PSV zou hebben, aan het verdampen is.

‘Dat doet pijn. Je hebt al die jaren iets opgebouwd, dat zie je zo’n beetje verdampen. Dit is geen klaagverhaal, hoor. We staan er nog steeds best wel redelijk voor. Maar je bouwt iets op om verder te gaan, om extra gas te geven. Maar ik hoop wel dat het hele gedoe gauw is afgelopen, dat de stadions weer vol zitten en dat het ook in andere branches weer normaal wordt’, zegt Overmars over de financiële situatie van de club uit Amsterdam.