Home Nieuws The Mirror: Manchester United meldt zich officieel bij PSV voor Cody Gakpo

The Mirror: Manchester United meldt zich officieel bij PSV voor Cody Gakpo

9150
0

Groot nieuws vanuit Engeland. De club die volgens Britse media ook favoriet is om Cody Gakpo naar de Premier League te halen, heeft dat ook officieel gemaakt.

Althans, dat meldt het Britse medium The Mirror. Volgens The Mirror heeft Manchester United zich namelijk officieel gemeld bij PSV voor Cody Gakpo. Dat betekent nog niet dat een transfer aanstaande is want PSV heeft een lijst met eisen rondom een miljoenentransfer van jeugdexponent en sterspeler Gakpo.

De Engelse topclub wil haar geld inzetten op Cody Gakpo. The Mirror weet dat het er in de komende transferperiode al van moet gaan komen. United wil doorpakken en Gakpo deze winter vastleggen, omdat het na het vertrek van Cristiano Ronaldo op zoek is naar een extra aanvaller. Tevens is er ruimte in het salarishuis bij United na het vertrek van Ronaldo, die Engelse club de komende 6 maanden tot juni maar liefst 17 miljoen euro weet te besparen omdat zijn salaris niet meer betaald hoeft te worden.

De clubleiding van Manchester United zou zelf de verwachting hebben dat Gakpo voor minder dan 50 miljoen pond, omgerekend bijna 57 miljoen euro, te koop is vanwege mogelijke financiële problemen bij PSV, aldus The Mirror, die erbij vergeten te vermelden dat United zelf ook beperkingen kent in et uitgeven van haar gelden omwille van de financiële situatie.


Vorig artikelErik ten Hag reageert vanuit Manchester op Gakpo geruchten
Volgend artikelJohn de Jong lijkt vertrek bij PSV te hebben verwerkt: ‘PSV blijft mijn club’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in