Home Nieuws Manchester United heeft moeite om tegenslagen te verwerken

Manchester United heeft moeite om tegenslagen te verwerken

8
0

Het zit Manchester United 2 dagen na de nederlaag tegen PSV nog altijd behoorlijk dwars. De nederlaag, de blessure, de uitspraak van de Uefa inzake Moreno en alle kritieken hebben de club duidelijk geen goed gedaan.

De grootmacht uit Engeland kan momenteel maar moeizaam de knop omdraaien gezien de manier waarop de club met alle perikelen van afgelopen dagen omgaat. Waar een grote club klein in kan zijn, geldt momenteel zeker voor het wereldberoemde Manchester United. United heeft nu besloten dat Hector Moreno geen contact met Luke Shaw mag opnemen. De club weet dezer dagen maar moeilijk om te gaan met de tegenslagen. Ik voel me er rot over maar dit heb ik nooit gewild”, zei Moreno twee dagen na het voorval tegen De Telegraaf. Het is ook de wens van Manchester United dat de PSV’er Shaw nu met rust laat. Op een later moment wordt contact gezocht, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Engelse verdediger werd in de nacht van dinsdag op woensdag geopereerd. Omdat het een ‘goede’ breuk is, wordt zijn rentree dit seizoen nog verwacht. Eerder op de dag sprak Manchester United nog zijn afschuw uit over de UEFA, dat dinsdagavond Moreno verkoos tot man van de wedstrijd. “Vreemd en teleurstellend”, zo liet de club weten.

Ook Arnold Bruggink sluit zich aan bij de woorden van Roy Keane. “Het was een harde tackle, zeker, maar geen belachelijke overtreding”, vindt Bruggink. “Onder die benoeming schaar ik bijvoorbeeld wel het inkomen van Stefan Schwab op Jaïro Riedewald tijdens Rapid Wien-Ajax. Die nam echt veel te veel risico en raakte zijn tegenstander frontaal. Moreno ging voor de bal, hij gleed alleen ook door op de benen van Shaw. Maar Moreno heeft nooit de intentie gehad om zijn tegenstander te blesseren. Soms heb je als speler het idee: ‘nu even oppassen, want daar komt iemand inglijden’. Dan kun je opspringen. Shaw had die tijd niet meer, omdat hij op volle snelheid lag en Moreno ook. Heel ongelukkig”, aldus Bruggink, die zich daarmee aansloot bij Keane.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here