Home Nieuws Manchester United en Liverpool richten pijlen op Steven Bergwijn

Manchester United en Liverpool richten pijlen op Steven Bergwijn

24
0

De vraag is niet meer of maar wanneer Steven Bergwijn PSV gaat verruilen voor de absolute top van Europa. Bergwijn maakt een bijzondere ontwikkeling door en zet zichzelf in de etalage van de met name grote Engelse topclubs.

De Telegraaf weet te melden dat Steven Bergwijn in de belangstelling staat van Manchester United en Liverpool. Beide Engelse topclubs hadden in de wedstrijd tegen Internazionale scouts voor de vleugelaanvaller op de tribune zitten afgelopen woensdag. Ook Bayer Leverkusen, Real Sociedad, Sevilla, CSKA Moskou en ook Internazionale zouden interesse hebben in Bergwijn.De naam van Tottenham Hotspur valt ook geregeld in de Engelse media als het gaat om Bergwijn en zijn nabije toekomst.


Bergwijn zelf heeft een duidelijk plan over zijn toekomst. Hij wil zich eerst bij PSV bewijzen op het allerhoogste niveau, in de Champions League en in het Nederlands elftal, voordat hij naar het buitenland vertrekt. Bergwijn heeft zich zaakwaarnemer nog geen enkele keer gevraagd welke clubs nu interesse in hem hebben.

Mark van Bommel is overtuigd dat de aanvaller uiteindelijk de juiste keuze zal maken. “Steven heeft heel verstandige mensen om zich heen. Zijn ouders zijn echt voorbeeldouders, in de manier hoe zij met hem omgaan”, zo geeft hij aan. “In de zomer hebben we goed met elkaar gesproken. Ik vind hem echt top. Misschien al wel Europese top. Ja, nu al.”


Facebook Comments