Home Nieuws Management Madueke ook met andere Britse clubs in gesprek, Madueke aast op...

Management Madueke ook met andere Britse clubs in gesprek, Madueke aast op transfer

5270
1

Noni Madueke staat op het punt om in navolging van Cody Gakpo PSV te verruilen voor de Premier League.

De Londense club Chelsea is dusdanig concreet in de markt voor Madueke dat PSV er ernstig rekening mee houdt dat Fortuna – Sittard – PSV de laatste wedstrijd van Madueke in het PSV shirt zal zijn. Madueke, nog altijd maar 20 jaar oud lijkt de verleiding van een terugkeer naar de Britse Premier League niet te kunnen weerstaan in deze fase van zijn nog kwetsbare carriere. Want kwetsbaar is het wel degelijk te noemen gezien het lage aantal wedstrijden wat Madueke voor PSV wist af te werken.

Het talent van de Engelse aanvaller is onmiskenbaar daar maar blessures dwarsbomen de talenten van de aanvaller uit Londen met de regelmaat van de klok. Een fitte Madueke is voor iedere Premier League club een sensatie te noemen en dus wil Chelsea de concurrentie voor zijn.

Het management van de aanvaller lijkt meer dan ooit te beseffen dat een gang naar de lucratieve en wereldwijd geroemde Premier League per heden zo dichtbij is, dat langer wachten meer schade kan berokkenen dan gewenst is.

PSV zit in aanloop naar het duel met Fortuna Sittard dus weer in een situatie waarin per uur van alles kan veranderen en veel afhangt van zaken die de club niet in eigen hand heeft gezien de Britse clubs die op Madueke azen. Het management van Madueke en de Britse clubs spreken letterlijk en figuurlijk dezelfde taal want ook het management van de aanvaller zet vol in op een transfer naar de Premier League. Madueke zelf heeft inmiddels ook de knop omgezet en wenst niet langer meer te wachten op een terugkeer naar de Britse eiland.

Een winters vertrek bij PSV lijkt inmiddels meer dan realistisch te zijn gezien het actieve management van Madueke, die de jonge Brit ook bij andere clubs uit Engeland heeft aangeboden.


Vorig artikelSmaakmaker en vedette Russische competitie wordt geadviseerd op interesse PSV in te gaan
Volgend artikel‘Als PSV Madueke verkoopt voor 30 miljoen, ga ik mijn seizoenkaart opzeggen’

1 REACTIE

  1. Sneeuwbal effect….. je geldzak met de verkoop van gakpo wordt een pyrrusoverwinning …. jaren achterstand wederom met een nieuwe opbouw…. de goede tijden van psv waren en blijven voorbij…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in