Home Nieuws Management bevestigt definitief vertrek Fábio Silva bij PSV maar heeft nog een...

Management bevestigt definitief vertrek Fábio Silva bij PSV maar heeft nog een mededeling voor de PSV fans

16798
0

Fábio Silva kiest voor een ander pad om zijn carriere een vervolg te geven en zal niet meer terugkeren in het PSV shirt.

Zowel club, speler als de fans waren enthousiast over het afgelopen half jaar. Dat enthousiasme van alle partijen werd zeker niet kleiner of minder na de beslissende strafschop van de Portugees in de bekerfinale. ZIjn populariteit was voor de beslissende strafschop al groot te noemen. Lange tijd was er hoop dat Silva alsnog voor PSV zou gaan spelen maar het lijkt er echt niet in te zitten. Dat heeft natuurlijk van doen met het zeer forse en serieuze prijskaartje wat om de nek van de aanvaller hangt.

Een gegeven waar hij zelf niets aan kan doen maar de soms zo geweldige geschetste Premier League is door overdreven hoge uitgaven van vrijwel alle clubs op het hoogste niveau ook een sta-in-de-weg voor het vervolg van vele carrières van vele vaak nog jonge voetballer. Fábio Silva heeft ondanks zijn nog jonge leeftijd niet meer de zeggenschap over zijn eigen loopbaan en dat is triest te noemen.

De jonge Portugees en onder de PSV fans mateloze Silva, verkiest ook een vertrek bij werkgever Wolverhampton boven een seizoen Premier League. Silva heeft het wel gehad in de Engelse stad in de Midlands van het Verenigd Koninkrijk. Rik Elfrink had namens het Eindhovens Dagblad kort contact met de zaakwaarnemers van Silva en daar werd de mededeling gedaan dat Silva niet meer naar PSV zal terugkeren. Het management van de Portugese spits laat aan het Eindhovens Dagblad weten dat PSV geen optie meer is voor volgend seizoen.

Silva kwam afgelopen januari naar PSV, dat hem huurde van Wolverhampton Wanderers nadat hij voortijdig was teruggekeerd van een uitleenperiode bij Anderlecht. PSV en Wolves wilden de twintigjarige aanvaller aanvankelijk voor anderhalf jaar stallen in Eindhoven, maar regelgeving hield dit tegen. Niettemin werd het een succesvol half jaar en werd zijn enthousiasme in zijn spel vanaf minuut één door de fans gewaardeerd.

Silva’s zaakwaarnemer heeft nog wel een mededeling voor de PSV fans en liet tegenover het Eindhovens Dagblad weten dat Silva trots was om het shirt van PSV te mogen hebben gedragen. Ook is hij trots om deel uit te hebben gemaakt van de ploeg van Ruud van Nistelrooij. In negentien wedstrijden scoorde Silva vijf keer voor PSV.


Vorig artikelWalter Benítez geniet in Indonesië van eerste selectie voor Argentijns nationale elftal
Volgend artikelStijn Spierings onderweg naar handtekening en medische keuring bij RC Lens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in