Home Nieuws Management Bakayoko verwacht alsnog spannende ‘window-weken’, PSV oriënteert zich op opvolging

Management Bakayoko verwacht alsnog spannende ‘window-weken’, PSV oriënteert zich op opvolging

5338
0

Er verschijnen dagelijks geruchten over de toekomst van Johan Bakayoko, die eigenlijk pas net doorbreekt in het elftal van Peter Bosz.

De buitenspeler en international voor Belgie uit steeds zijn toekomstplannen onder de noemer dat er van een vertrek bij PSV geenszins sprake is maar links en rechts wordt er gesteld dat een toekomst bij PSV nog niet zo zeker is wat het lopende seizoen aangaat. Na de wedstrijd tussen PSV en Sturm Graz in het Philips Stadion werd Bakayoko gevraagd wat de plannen voor het lopende seizoen zijn en of er een kans bestaat dat hij vertrekt bij PSV.

Het antwoord van de jonge Bakayoko was even duidelijk als helder en tevens veelzeggend want de snelle buitenspeler herhaalde opnieuw zijn woorden dat er van een vertrek bij PSV geenszins sprake is dit transferwindow. De interesse van Napoli, Paris Saint-Germain en met name Burnley, lijken Bakayoko koud te laten maar het management van de aanvaller lijkt daar toch iets anders in te staan.

Dat meldt Voetbal International woensdagavond. ‘De lijst met geïnteresseerde clubs wordt almaar langer en de bedragen die bij het management van Bakayoko binnenkomen steeds hoger. Een vertrek van Bakayoko bij PSV niet uit te sluiten’, kopt het weekblad over de aanvaller.

De plannen van Johan Bakayoko, zijn familie én zijn management zouden toch duidelijk moeten zijn. Het was en is ook de insteek om eerst definitief door te breken bij PSV. Een vaste basisplaats dient daarbij het grote doel te zijn. Er volgt immers ook een Europese titelstrijd in Duitsland volgende zomer en Bakayoko wil graag als basisspeler van de Rode Duivels zijn opwachting maken.

Toch blijven de namen van de eerder genoemde clubs rondzingen. ‘Bronnen rond de voetballer bevestigen dat steeds meer gerenommeerde clubs vanuit heel Europa informeren naar de voorwaarden om Bakayoko over te kunnen nemen. Van PSV zullen ze, net als de andere geïnteresseerde clubs eerder, steeds hetzelfde antwoord krijgen: Johan Bakayoko is niet te koop’, schrijft Voetbal International woensdagavond.

Het medium voegt eraan toe dat het management van de gewilde aanvaller verwacht dat het ‘deze window nog spannend wordt en dat een vertrek ondanks de woorden van Bakayoko niet uit te sluiten is’.

De opvolgende conclusie van Voetbal International is dat PSV op de achtergrond kijkt naar versterkingen voor het geval Johan Bakayoko, zijn familie en zijn zaakwaarnemer alsnog besluiten de miljoenen-aanbiedingen te accepteren de komende resterende weken van het huidige window. Het lijkt onwaarschijnlijk maar uitgesloten kan het niet worden, luidt de boodschap van Voetbal International over de toekomst van Bakayoko.


Vorig artikelVfl Wolfsburg rondt grote miljoenentransfer af, Duitse club lijkt Aster Vranckx te laten vertrekken
Volgend artikelOptreden Malik Tillman bij Jong PSV roept veel weerstand op: Fans beschuldigen PSV onterecht van competitievervalsing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in