Home Nieuws Man van 1,2 miljoen euro jaarsalaris Zakaria Bakkali inmiddels persona non grata...

Man van 1,2 miljoen euro jaarsalaris Zakaria Bakkali inmiddels persona non grata bij Anderlecht

9491
0

In Nederland ging het afgelopen maanden vooral over Mo Ihattaren als het over vergeten maar getalenteerde voetballers gaat.

Ondertussen is Mo Ihattaren nog steeds in het land der vergetelheid want de jonge Juventus huurling is nergens te bekennen en heeft ook nog geen nieuwe club. In Belgie is er een vergelijkbare situatie want ook voor Zakaria Bakkali geldt dat hij vrij getalenteerd was en nog altijd is, maar ook hij kan maar geen potten breken.

In België heeft Het Laatste Nieuws aandacht voor de situatie van ex-PSV’er Zakaria Bakkali, die altijd nog maar 25 jaar oud is. Hij traint alleen bij Anderlecht, waar trainer Vincent Kompany hem sinds zijn terugkeer afgelopen zomer niet heeft gebruikt. Bakkali speelde afgelopen halfjaar op huurbasis voor Beerschot, maar kon daar mede door blessures ook weinig indruk maken. Zijn salaris van naar verluidt 1,2 miljoen zou een flinke drempel vormen voor andere clubs om hem over te nemen van Anderlecht. Bakkali beschikt over een aflopend contract in Brussel dus het einde lijkt voor alle partijen in zicht te zijn.

Het salaris van Bakkali is aanzienlijk dus een vertrek is niet eenvoudig. De Belgische Marokkaan mislukte inmiddels bij PSV, Valancia, Deportivo la Corona en ook Anderlecht mag inmiddels aan het rijtje clubs worden toegevoegd waar de aanvaller niet wist te slagen.

Bakkali wordt steevast na verloop van tijd overal weggestuurd nadat hij meestal eerst naar het tweede elftal wordt verbannen. De Belg heeft na een seizoen of 6 op het hoogste niveau dan ook een abonnement op verbanningen uit de selectie.


Facebook Comments Box