Home Nieuws Malik Tillman biedt excuses aan maar zal ‘achter in de rij’ moeten...

Malik Tillman biedt excuses aan maar zal ‘achter in de rij’ moeten gaan aansluiten

1708
0

Waar sociale media al niet goed voor is. Middenvelder Malik Tillman liet dit weekend van zich horen na zijn slechte moment.

De middenvelder annex aanvaller uit de Verenigde Staten beseft maar al te goed dat hij geen beste beurt gemaakt heeft bij zijn trainer. Net nieuw bij een club en nog weinig laten zien, nog weinig kunnen laten zien welteverstaan, zorgt ervoor dat Tillman bij Bosz een paar plaatsjes op zal gaan schuiven in de hiërarchie.

Tillman dacht er goed aan te doen zich ook op sociale media te laten horen en dus valt er te lezen dat het hem spijt. Op Instagram liet Tillman met een ‘sorry’ weten dat hij het team heeft laten zitten door te laat te komen. Waarvan akte.

Natuurlijk krijgt Tillman de komende week de kans om zijn plek bij PSV weer te veroveren en de ‘verslaapkwestie’ is nu zeker wel afgedaan. Echter is Peter Bosz een trainer van de regels en wetten en op dat vlak heeft Tillman zeker wat goed te maken.

Bosz liet Tillman zondag trainen om de middenvelder wedstrijdfit te houden. ‘Bij PSV is de verlegen Amerikaan een graag geziene speler, die normaal gesproken geen onprofessioneel gedrag tentoonspreidt. Wel heeft hij nog weinig kunnen betekenen voor zijn ploeg, ook omdat hij nog niet helemaal wedstrijdfit is binnengekomen’, schrijft het Eindhovens Dagblad over de middenvelder waar PSV redelijk diep voor in de buidel diende te tasten.

Tillman is dit seizoen gehuurd van Bayern München en moet de concurrentie aangaan met Guus Til, Ismael Saibari en Isaac Babadi. Bosz lijkt de middenvelder weer snel in genade aan te nemen maar hij zal zich wel extra moeten bewijzen de komende weken.

PSV gaat deze week trachten de zegereeks in de Eredivisie voort te zetten en daartoe krijgt het in eigen stadion eerst The Eagles uit Deventer op bezoek, waarna FC Volendam in Eindhoven aanstaande zaterdag de week zal gaan afsluiten. Met het veel scorende Feyenoord op de achtergrond (lees vier punten minder) zal de ploeg van Bosz zich ook langzaam aan op het doelsaldo moeten gaan richten.

Dat moet lukken met thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles en FC Volendam op de agenda. PSV heeft de laatste drie wedstrijden de nul gehouden en in vijf wedstrijden nog maar één tegengoal gekregen. De ploeg scoorde daarnaast al 17 keer. Een van de goals werd gemaakt door Malik Tillman, op bezoek in Waalwijk.


Vorig artikelVan Londen naar Almere | Dominantie in Nederland, nog zoekende in Europa maar perspectief op 13 punten
Volgend artikelTeneergeslagen Aad de Mos is kritisch op Bosz: ‘Arsenal – PSV was een matige wedstrijd van de technische staf’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in