Home Nieuws Malen één jaar bij PSV: ‘Ik ben een stuk sterker en beter...

Malen één jaar bij PSV: ‘Ik ben een stuk sterker en beter geworden’

39
0

Donyell Malen geniet volop bij PSV. De aankomende ster heeft absoluut geen spijt van het feit dat hij een jaar geleden besloot om naar PSV te verhuizen.

De pas negentienjarige aanvaller weet zich meer dan goed te ontwikkelen in het eerste elftal en mag geregeld als invaller zijn minuten maken. Bovendien maakte hij tegen BATE Borisov in de Champions League-kwalificatie een belangrijke goal.

‘Voor mij is er daarna niet zoveel veranderd. Een belangrijke goal in de eerste divisie maken of op de training voelt voor jezelf ook goed, omdat je je ploeg ermee helpt. Het is wel anders, maar ook daar haal je plezier uit. Nu maakte ik naast het team er heel veel andere mensen blij mee en dat is alleen maar mooi”, zegt hij in het Eindhovens Dagblad.

In 2017 verhuisde hij van Arsenal naar PSV. ‘Ik ben nu precies een jaar in Eindhoven”, zegt Malen. ‘Of ik tevreden ben over dat jaar? Ik ben een stuk sterker en beter geworden en heb stappen gemaakt, dat zeker. Als voetballer kan het nooit snel genoeg gaan en wil je altijd nog meer. Dat wil ik ook uitstralen. Op mijn debuut bij Jong Oranje ben ik trots, maar het grote doel blijft om Oranje te halen en bij PSV belangrijker te worden. Dat is wat ik voor ogen heb en daar ga ik voor. Ik kan ook negentig minuten vol gas geven bij PSV, maar steun mijn ploeggenoten als ik niet start en het er twintig of dertig zijn.’

Dinsdagavond speelt hij met Jong Oranje tegen Jong Schotland.‘

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here