Home Nieuws Maher en zaakwaarnemer reageren op ontstane situatie

Maher en zaakwaarnemer reageren op ontstane situatie

5
0

Vrijdagavond speelde Adam Maher mee met Jong PSV, terwijl hij voor de wedstrijd tegen Atlético Madrid niet bij de selectie zat. Volgens zijn zaakwaarnemer is een vertrek bij PSV een optie.

“Dat Adam nu op de tribune zit, is een duidelijk signaal”, vertelt zaakwaarnemer Sigi Lens aan De Telegraaf. “Dit is natuurlijk een situatie waar wij naar kijken. Het is niet de bedoeling dat hij volgend jaar weer op de tribune zit. Als de situatie zo blijft dan zal hij moeten vertrekken in de zomer.”
Cocu laat ondertussen netjes weten dat hij Maher nog niet heeft afgeschreven. Volgens Cocu maakt ook Maher nog kans op speelminuten. “Niemand is altijd zeker van een plek in de selectie. Dat betekent dat er ook voor Adam zeker nog mogelijkheden zijn, maar op dit moment is zijn situatie moeilijk en valt de keuze op andere spelers.”

Maher zelf blijft ogenschijnlijk rustig onder alle commotie. “Ik ben deze week naar de assistent-coach gegaan en heb gevraagd of ik minuten kon maken bij de beloften. Aan dat verzoek is gehoor gegeven en daar ben ik blij mee. In de winterstop heb ik een goed gesprek gehad bij de club, maar helaas zijn niet alle verwachtingen uitgekomen. Dat kan gebeuren en ik ga nu niet lopen zaniken in de pers. Daar schiet niemand wat mee op. In de zomer zien we wat er gebeurt en dat duurt nog lang.”

Geen wanklank bij Maher, die in de eerste helft een redelijk duel afwerkte maar niet tot scoren kwam. Hoe het nu verder gaat, is afwachten. “Ik kan nu alleen hard werken en goed trainen en dat blijf ik net als eerder doen. Het duurt nog lang tot de zomer er is, maar dan kijken we wel verder. Uiteraard wil ik, en dat geldt voor elke speler van jong tot oud, op het hoogste niveau spelen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here