Home Nieuws Magere erelijst belangrijke schakel Brands

Magere erelijst belangrijke schakel Brands

16
0

Marcel Brands is ontegenzeggenlijk een belangrijke schakel voor PSV. De technisch directeur is een trouwe hardwerkende en loyale manager die de meeste van zijn belangrijke doelstellingen heeft weten te realiseren. Toch is de erelijst van Marcel Brands in Eindhoven mager te noemen.

Een gewonnen KNVB beker en een landstitel zijn gezien alle investeringen gewoonweg niet goed genoeg voor een club als PSV. Brands heeft de transferbalans op orde, jeugdspelers ingepast en het salarishuis is prima in balans maar bij een topclub verwachten de seizoenkaarthouders ook topresultaten in de vorm van prijzen. Juist dat laatste schiet PSV in tekort de laatste seizoenen. De vele investeringen ten spijt.

Marcel Brands is niettemin erg blij met zijn nieuwe contract. “Voor mijn gevoel heb ik nog veel te doen bij deze club. Er komt opnieuw veel talent aan uit de jeugd en ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. Ik mag bij de mooiste club van Nederland werken. Misschien komt het buitenland ooit nog, maar ik zal er niet om rouwen als het niet gebeurt”, aldus Brands.

Gerbrands noemt zijn collega ‘een van de belangrijkste mensen binnen de organisatie’: “Er heerst grote tevredenheid over zijn manier van werken. Hij heeft sinds zijn komst heel veel tijd en energie in de club geïnvesteerd. Nu, een paar jaar later, zien we daar de effecten van.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here