Home Nieuws Maduro reageert op interesse PSV: ‘Ik ga stoppen met televisiewerk’

Maduro reageert op interesse PSV: ‘Ik ga stoppen met televisiewerk’

3040
0

Hedwiges Maduro heeft keuzes te over. Zaterdag werd bekend dat PSV interesse heeft in de diensten van de beginnend trainer.

ESPN vroeg Maduro naar de vermeende interesse vanuit Eindhoven. Maduro kan nog niet precies aangeven waar zijn toekomst ligt. “Ik weet eigenlijk hetzelfde als jullie”, reageert Maduro voor de camera van ESPN. “Ik hoor wat en krijg berichten af en toe. Ik kom nu wel in een fase dat ik moet gaan kiezen en dat er belangstelling is. Ik vind dat ook wel normaal.”

Zaterdagavond meldden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International dat PSV interesse heeft. Maduro zegt daarover: “Er zijn heel veel dingen waar. Er zijn heel veel clubs die interesse hebben. Ik ben ook met Almere in gesprek. Het is nu een fase waarin ik keuzes moet maken. Dat het een hele lijst is, geeft wel aan dat ik als trainer op de goede weg ben. Ik ga nu rustig kijken en alles op een rijtje zetten.”

Hoe zit het met het televisiewerk? “Het gaat een keer gebeuren dat ik stop met televisiewerk. Dat kan heel snel zijn. Dat kan deze zomer zijn, misschien ook niet. Ik weet dat ik hoofdtrainer wil worden en dus ga stoppen met werk op tv”, aldus Hedwiges Maduro.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here