Home Nieuws Madueke wimpelt interesse van andere clubs af: ‘Ik ben blij dat ik...

Madueke wimpelt interesse van andere clubs af: ‘Ik ben blij dat ik bij PSV speel’

5140
0

De interesse van andere clubs ten spijt, Noni Madueke zal dit seizoen voor PSV blijven spelen.

De buitenspeler weet zich momenteel flink te ontwikkelen maar van een transfer zal dit seizoen geen sprake zijn. Mocht Madueke er wel voor open staan, zal PSV dit niet laten gebeuren, zo communiceerde de club al eerder.

Madueke was zaterdagavond ongrijpbaar voor de defensie van Ajax. Na afloop sprak Madueke de pers toe. “Misschien is dit de beste wedstrijd die ik voor PSV heb gespeeld. Het was een grote wedstrijd, er stond een prijs op het spel. Ik ben blij dat ik het verschil heb kunnen maken in zo’n grote wedstrijd, maar het is een teamprestatie. Ik ben trots op de jongens”, zegt hij tegen ESPN.

“We spelen op hoger niveau, dat kan iedereen zien. Er is ook een betere teamspirit en een beter idee. Iedereen weet wat er op het veld moet gebeuren. Gelukkig winnen we wedstrijd en we moeten zo doorgaan. k ben blij dat ik bij PSV speel. Het is mooi dat je waardering krijgt, maar mijn focus ligt op mijn ploeggenoten en het behalen van de play-offs van de Champions League.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here