Home Nieuws Madueke was topprioriteit voor Spurs, die doorschakelen naar Traoré na ‘hard nee’...

Madueke was topprioriteit voor Spurs, die doorschakelen naar Traoré na ‘hard nee’ vanuit Eindhoven

1721
0

Noni Madueke was tot enkele dagen geleden een serieus doelwit van de Londense club Tottenham Hotspur.

Diverse Engelse media berichtten al weken over serieuze interesse vanuit Londen in Noni Madueke en volgens de berichtgevingen is er ook contact geweest tussen PSV en Tottenham Hotspur.

John de Jong verkocht echter een harde ‘nee’ aan Tottenham. Madueke is dit seizoen niet te koop, werd al eerder duidelijk. Ook in het buitenland worden de ontwikkelingen rond Madueke nauwlettend in de gaten gehouden. Madueke is door geheel Europa een transfertarget geworden.

De Italiaanse transferspecialist weet dat Tottenham inmiddels is doorgeschakeld. Adama Traoré van Wolverhampton Wanderers is nu de belangrijkste kandidaat om naar Londen te verhuizen. Tottenham is een eerste bod aan het voorbereiden nadat PSV duidelijk liet merken Madueke niet te willen verkopen.

Madueke verhuisde in 2018 vanuit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur naar PSV. Clubs die Madueke willen overnemen van PSV zullen boven de 45 miljoen euro moeten bieden. Naar verluidt wil PSV deze zomer meer dan 45 miljoen euro voor Madueke ontvangen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here