Home Nieuws Noni Madueke vraagt vijf minuten aan Schmidt en scoort opnieuw

Noni Madueke vraagt vijf minuten aan Schmidt en scoort opnieuw

2558
0

Noni Madueke begeeft zich in een geweldige fase van zijn ontwikkleing en verrast de PSV aanhang vrijwel wekelijks met acties, doelpunten en assists.

De ontwikkeling van Madueke lijkt nauwelijks te stoppen en dat is op het veld goed zichtbaar. Tegenstanders worden achteloos voorbij gelopen alsof ze er niet staan en op snelheid is Madueke vrijwel niet te stoppen. Ook in Almelo was hij geregeld ongrijpbaar voor zijn tegenstanders.

Het had er alle schijn van dat Madueke toch doelpuntloos het veld moest verlaten maar daar kwam toch nog verandering in. Madueke heeft door zijn vraag aan de trainer zaterdagavond tegen Heracles Almelo toch nog zijn doelpuntje meegepakt. Madueke zou na een uur spelen vervangen worden door Cody Gakpo, mocht toch nog even blijven staan en scoorde vlak voordat hij alsnog naar de kant werd gehaald.

De aanwezige ESPN-crew hoorde Madueke ‘geef me nog vijf minuten’ roepen tegen Roger Schmidt en zo geschiedde. “Ik kan het me niet herinneren. Misschien.”, aldus de lachende aanvaller in gesprek met datzelfde ESPN. “I think it’s history, you know. Ik dacht dat ik eraf zou gaan, maar ik kreeg gelukkig nog vijf minuten van de trainer.”

Madueke blikte in gesprek met ESPN terug op dat moment en op de wedstrijd. “Geen enkele aanvaller wil ooit gewisseld worden, ongeacht welke wedstrijd er nog aan zit te komen. Ik ben gewoon blij dat ik die vijf extra minuten kreeg, dat ik nog kon scoren en dat we gewonnen hebben: perfect. Maar ik ben niet de baas hier, hoor. Dat is en blijft de trainer.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here