Home Nieuws PSV ontvangt 40 miljoen euro voor Madueke, gewilde aanvaller vertrekt na 4,5...

PSV ontvangt 40 miljoen euro voor Madueke, gewilde aanvaller vertrekt na 4,5 jaar naar Chelsea

3139
0

Noni Madueke trekt na 4,5 jaar de PSV deur achter zich dicht.

PSV en Chelsea zijn akkoord over een transfersom van 35 miljoen euro. Het bedrag kan nog oplopen door bonussen maar lijkt in eerste instantie ver weg te liggen van de gewenste 45 miljoen euro. Engelse media maken nog geen melding van de hoogte van de transfersom, Voetbal International op haar beurt wel.

Het weekblad weet te melden dat PSV minimaal 35 miljoen aan de transfer zal gaan overhouden maar corrigeerde dit later met het genoemde bedrag van tegen de 40 miljoen euro. Het betreft een enorm bedrag maar Madueke zal wel een leegte achterlaten met zijn specifieke kwaliteiten. In 4,5 jaar PSV speelde Madueke 86 wedstrijden voor PSV, waarin hij 20 keer wist te scoren.

PSV stond open voor een zomertransfer maar het mechanisme rond de gewilde aanvaller kwam al dusdanig op gang dat een yransfer niet langer tegen te houden viel. Naast Chelsea waren er ook andere Britse topclubs in de markt voor Madueke omdat zijn management actief met de aanvaller in de weer is deze maand. Chelsea zette de laatste dagen vol druk op de transfer want de Londense club wenst zich te verzekeren van extra aanvallende krachten. The Blues winnen geen wedstrijden, kampen met veel blessures en wensen vooral aanvallende impulsen toe te voegen aan de selectie.


Vorig artikelRobin Pröpper bevestigt: ‘Ik wilde Davy Pröpper naar FC Twente halen’
Volgend artikelThe Sun: Joey Veerman op scoutingslijst Manchester United

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in