Home Nieuws Madueke razend enthousiast over aanpak en werkwijze Schmidt

Madueke razend enthousiast over aanpak en werkwijze Schmidt

2563
0

Noni Madueke maakt een stormachtige ontwikkeling door en rendeert behoorlijk onder de aanpak van Roger Schmidt.

De Engelsman is net zo jong en getalenteerd als Mo Ihatteren maar tapt duidelijk uit een ander vaatje. Madueke ziet PSV progressie boeken en is enthousiast over de werkwijze van Roger Schmidt. De achttienjarige aanvaller prijst de samenwerking met de Duitse trainer en voorziet een langere samenwerking om nog verder te kunnen groeien.


“De samenwerking bevalt ontzettend goed eigenlijk. We weten wat we aan elkaar hebben en ik merk ook echt aan alles dat ik alle vertrouwen van hem en de staf krijg”, zegt Madueke tegen de PSV Supporter. “Qua speelwijze, als je een goede voetballer bent denk ik dat je jezelf iedere speelwijze aan kunt leren en daar ook succesvol in kunt zijn. Voor mij maakt het ook niet uit in welk systeem we spelen, ik pas me daar redelijk eenvoudig in aan.”

De jonge Engelsman voelt zich goed bij de aanvallende speelstijl en heeft daarin zijn vrijheden. “Wel merk ik duidelijk verandering ten opzichte van vorig seizoen qua speelstijl. Er wordt nu meer van ons verwacht, waardoor we harder moeten werken dan voorheen. Wel denk ik dat we het systeem steeds beter beginnen te beheersen, ook als team. Het feit dat we eerste zijn geworden in onze Europa League-poule en ook nog strijden om de bovenste plaatsen in de Eredivisie, doet mij denken dat we op de goede weg zijn.”