Home Nieuws Madueke maakt mogelijk al minuten tegen FC Utrecht, voor Luuk de Jong...

Madueke maakt mogelijk al minuten tegen FC Utrecht, voor Luuk de Jong en Mauro lonkt rentree in Londen

1336
0

Het gaat de goede kant op met de blessures van de spelers die al langere tijd afwezig zijn.

Dit weekend wacht een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht waarin Noni Madueke waarschijnlijk alweer minuten kan gaan maken. Dat gegevens is bijzonder goed nieuws te noemen gezien de veel langere tijd die voor zijn blessure in acht werd genomen.

Madueke staat sinds eind juli aan de kant met een enkelblessure maar vordert erg snel in zijn herstel. Dusdanig snel dat Madueke tegen FC Utrecht mogelijk al in actie komt. Als de Engelse aanvaller de groepstrainingen van vrijdag en zaterdag goed doorstaat, kan hij zondag tegen FC Utrecht zijn broodnodige rentree maken. PSV zit immers dun in de flankaanvallers na het wegvallen van Saibari en Vertessen.

‘We moeten kijken of hij er zondag bij kan zijn’, zei Ruud Nistelrooij vrijdagmiddag. Ook is er goed nieuws over Mauro Júnior en Luuk de Jong te melden. Voor de zo gemiste spits komt het duel met FC Utrecht nog wel te vroeg maar de aanvoerder kan naar verwachting snel aansluiten bij alle trainingen en dus waarschijnlijk meereizen naar Londen voor het duel tegen Arsenal. ‘Luuk is bijna volledig aangesloten bij de teamtraining, het is pas zijn eerste week. Met hem hebben we een langer traject in gedachten. Dus naar zondag toe is het te kort dag. Voor Mauro Júnior geldt hetzelfde’, zei de trainer die een snelle kwaliteitsimpuls tegemoet kan zien.


Vorig artikelFC Zürich meldt boycot Philips Stadion door eigen ‘zichzelf misdragende’ fans
Volgend artikelFC Zürich ziet alleen maar onrecht en meldt zich bij UEFA voor behandeling fans in Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in