Home Nieuws Madueke is weer terug maar de twijfel nog niet voorbij: ‘Mijn lichaam...

Madueke is weer terug maar de twijfel nog niet voorbij: ‘Mijn lichaam heeft hier en daar wat tekortkomingen’

763
0

Noni Madueke keerde afgelopen zaterdagavond weer terug in het elftal van Roger Schmidt.

Een hamstringblessure hield Madueke vrij lang aan de kant. De Engelsman kende een voortvarende start van het huidige seizoen maar zijn lichaam lijkt hem zo nu en dan toch in de steek te laten. Openhartig zegt Madueke dat er nog wel wat twijfels bestaan als er zich een blessure voordoet.


“Het is lastig. Je gaat ook een beetje twijfelen aan je lichaam, maar dat hoort bij voetbal”, zegt Madueke in gesprek met ESPN. “Ik moest gewoon zorgen dat ik goed terug zou komen. Geen blessures en hamstringproblemen meer.”

Madueke zal de komende weken rustig gebracht gaan worden door Schmidt en zijn staf. “Ja, ik vertrouw mezelf nu. Ik heb wat dingen veranderd aan mijn programma en herstel. Daar heb ik vertrouwen in. Dat had meer te maken met de intensiteit van mijn revalidatie. Mijn lichaam heeft hier en daar wat tekortkomingen”, zegt de Engelsman.

Madueke zag PSV zichzelf weer herpakken en dat deed hem goed. Toch was het lastig toekijken vanaf de kant. “Ja, dat is moeilijk. Je wil altijd op het veld staan, ik ben blij dat het zover was. Op naar de volgende wedstrijden.”