Home Nieuws Madueke geheimzinnig over interesse Dortmund: ‘Ik wil niks over hen zeggen als...

Madueke geheimzinnig over interesse Dortmund: ‘Ik wil niks over hen zeggen als ik voor PSV speel’

1601
0

Wordt PSV deze zomer beroofd van zowel Noni Madueke als Donyell Malen?

Het heeft er alle schijn van Borussia Dortmund op korte termijn haar slag in Eindhoven wil gaan slaan. De Duitse topclub heeft zich nog steeds niet officieel gemeld in Eindhoven maar dat laat vermoedelijk niet lang meer op zich wachten.


Dat er voor Noni Madueke heel veel interesse van de Europese top bestaat, is inmiddels geen geheim meer want vrijwel elk Europees topvoetballand huist een club waar Madueke op het lijstje staat. De vader en manager van Madueke werden onlangs nog op de foto gezet toen ze bij Borussia Dortmund op bezoek waren. Madueke bezocht het trainingscomplex van Dortmund. De Duitse topclub ziet in Madueke een voorname kandidaat om Jadon Sancho te vervangen.

Madueke wenst er niet teveel over te zeggen en uit zich enigszins geheimzinnig. ‘Ik kan jullie er echt niks over vertellen’, zegt Madueke. ‘Ik ben voetballer van PSV en ik geniet momenteel van het voetballen. Dat is eigenlijk alles. Ik wil niks over hen zeggen als ik voor PSV speel. Dat is niet respectvol naar de club en de fans van wie ik houd. Ik wil wedstrijden spelen, dat is voor mij op dit moment het belangrijkst in mijn ontwikkeling. Als ik speel dan is het goed, daar ligt dus vooral mijn focus op. Maar natuurlijk neemt de coach de beslissingen.’


Facebook Comments Box