Home Nieuws Madueke en Obispo lijken fit maar kunnen geen hele wedstrijd spelen

Madueke en Obispo lijken fit maar kunnen geen hele wedstrijd spelen

627
0

Het gaat in Eindhoven al het gehele seizoen over de fitheid van de individuele spelers en de fitheid van het team.

Het één heeft natuurlijk weer van doen met het ander maar feit is dat PSV onder een vergrootglas ligt als het over het fysiologische aspect gaat. Vrijwel de gehele selectie heeft te kampen met blessures en ook nog eens vele en regelmatig terugkerende blessures. Inmiddels staat de bekerfinale voor de deur en lijkt Schmidt weer te moeten gaan passen en meten. Wie wel, wie niet en wie wel 90 minuten en wie niet 90 minuten?

Terug van een blessure is Armando Obispo maar voor de verdediger geldt dat een hele wedstrijd er nog niet in lijkt te zitten.
Hetzelfde geldt voor Noni Madueke, die ook geen hele wedstrijd lijkt te kunnen spelen. De Engelse aanvaller lijkt van de ene in de andere spierblessure te vervallen. Schmidt is er inmiddels stoïcijns onder: “Ik kan vragen of Toon Gerbrands en John de Jong nog snel een speler gaan halen”, grapte Schmidt tegenover Omroep Brabant.

“Heel misschien kan Armando Obispo zondag wat minuten maken, maar verder zullen we weer oplossingen moeten vinden.” Schmidt acht de kans ook aanwezig dat Madueke weer in actie kan komen tegen Ajax. PSV mag dan wel verloren hebben van Leicester City maar Schmidt kijkt met een positief gevoel terug op het spel van PSV in het eerste uur.

Ajax verkeert de laatste weken in mindere vorm. Zorgt dat voor hoop bij PSV en Schmidt? “Wat mij vooral hoop geeft is het optreden van mijn ploeg tegen Leicester City. Ik heb verder niks met Ajax te maken. Wij gaan uit van eigen kracht.”


Facebook Comments Box