Home Nieuws Maccabi Tel Aviv tracht Eran Zahavi donderdag over de streep te trekken

Maccabi Tel Aviv tracht Eran Zahavi donderdag over de streep te trekken

863
0

Eran Zahavi is mateloos populair in eigen land en dat zorgt voor speculaties over een eventuele zomerse terugkeer voor de spits.

Aanstaande zomer, welgeteld al over slechts vier maanden, zal Eran Zahavi bij PSV uit zijn contract lopen en dus lonkt een transfervrije status. Zahavi en PSV zullen niet met elkar de toekomst in gaan is de algehele verwachting. Media in Israel verwachten daarom dat de spits in de zomer terugkeert naar Maccabi Tel Aviv. De timing van het nieuws is logisch te noemen, aangezien PSV en Maccabi Tel Aviv donderdagavond het returnduel in de Conference League zullen gaan spelen.

Maccabi heeft al veel langer als wens om Zahavi terug te halen naar Israël. De club hoopt donderdag in Tel Aviv een belangrijke slag te slaan en de spits over te halen weer naar huis terug te keren. ‘Misschien dat de 30.000 mensen hem kunnen overtuigen om terug te keren’, schrijven Israëlische media maandag.

Maccabi Tel Aviv hoopt op Zahavi, nu de 34-jarige spits uit zijn contract loopt over vier maanden. Zahavi heeft meerdere aanbiedingen ontvangen voor volgend jaar waaronder opnieuw een aanbieding van Olympiakos Piraeus.

Volgens Israëlische media was een terugkeer van Zahavi naar Israël nog nooit zo dichtbij als nu het geval is. Hij verliet Maccabi Tel Aviv zes jaar geleden voor het Chinese Guangzhou R&F. Prijzen winnen in Europa was daarna het grote doel voor wat betreft zijn tweejarig contract met PSV. Wellicht komt het er nog van komende maanden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here