Home Nieuws Maar liefst 8 spelers zakken tijdens harde nederlaag door de ondergrens

Maar liefst 8 spelers zakken tijdens harde nederlaag door de ondergrens

1359
0

PSV had zich waarschijnlijk een andere terugkeer in de groepsfase van de Champions League voorgesteld. Op bezoek bij Arsenal werd de ploeg van trainer Peter Bosz gedeclasseerd: 4-0 verlies.

Voetbal International deelt geheel terecht liefst acht onvoldoendes uit. Doelman Walter Benítez moet het doen met een 5. De Argentijnse sluitpost zag er vooral bij de openingstreffer niet goed uit. Hij wist een schot van Martin Ødegaard niet genoeg naar de zijkant te tikken, waarna Bukayo Saka de rebound kon binnenschieten.

Olivier Boscagli en Sergiño Dest krijgen hetzelfde cijfer, terwijl Armel Bella-Kotchap en Jordan Teze het moeten doen met een 4,5. De verdediging van PSV stelde in zijn geheel teleur. Zo werden Teze en continu voorbijgelopen, maar wisten Bella-Kotchap en Dest de linies door middel van coaching ook niet dicht bij elkaar te houden.

Van de middenvelders krijgt alleen Jerdy Schouten van VI een nipte voldoende. De aanwinst wordt beoordeeld met een 6. Joey Veerman (4,5) en Ismael Saibari (5) slaagden er niet in om hun stempel in aanvallend opzicht op de wedstrijd te drukken.

Hetzelfde geldt voor de voorhoede Noa Lang en Johan Bakayoko, die beiden een 5 krijgen, probeerden het bij zeldzame uitbraken wel met hun dribbelvermogen, maar Luuk de Jong (5) kwam tegelijkertijd nauwelijks in het spel voor. De spits was niet balvast en kon de ploeg enkel helpen door defensie arbeid te leveren.

 

 


Vorig artikelOpvallend: Bosz verwijt zijn spelers slechts één ding na afstraffing door Arsenal
Volgend artikelSneijder begrijpt niets van tactiek Bosz: ‘Een centrale verdediger in de spitspositie!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in