Home Nieuws Luuk de Jong ziet Club América nog steeds als optie

Luuk de Jong ziet Club América nog steeds als optie

27
1

Mede dankzij een weer scorende Luuk de Jong ligt PSV op koers voor de derde landstitel in 4 jaar. Afgelopen winter had het er nog alle schijn van dat de voorhoede anno 2018 er heel anders zou uitzien dan deze er nu uitziet.

PSV liet Jurgen Locadia vertrekken naar de Premier League en hield zo Luuk de Jong aan zijn contract. De spits is vooralsnog blij dat hij het scoren weer opgepakt heeft en zit nog steeds op zijn plek in Eindhoven. Afgelopen winter meldde de Mexicaanse topploeg Club América zich in Eindhoven. PSV wimpelde Club América af en hield de Jong aan zijn contract maar de reserve aanvoerder van de club is de belangstelling van de Mexicaanse topclub nog niet vergeten.

Dit vertelt De Jong in gesprek met het medium Voetbalzone. “De speelstijl van Club América is zeker prettig voor een speler als ik. Een ploeg die aanvallend speelt en veel in het strafschopgebied van de tegenstander komt. Dat ligt mij wel.”

De aanvaller voelt zich nog altijd prima bij PSV en blaakt van het zelfvertrouwen. “Ze mogen mij na die omhaal tegen FC Utrecht op FIFA wel een hogere skill-rating geven”, lacht De Jong. Op de vraag aan welke wedstrijd hij warme herinneringen koestert, is hij duidelijk. “De hattrick tegen Feyenoord, en dan die wedstrijd op het eind nog met 4-3 winnen, dat was echt heel mooi.”


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here