Home Nieuws Luuk de Jong zakt door ondergrens

Luuk de Jong zakt door ondergrens

56
0

Luuk de Jong heeft al sinds eind september niet meer gescoord. De spits speelt matig, mist bezieling, overtuiging en vooral kansen. PSV zakte zaterdagavond in Tilburg door de ondergrens en neemt Luuk de Jong daarin mee. De spits nam zelfs het woord schamen in de mond.
De Jong liet ook zaterdagavond weer een grote kans liggen, waardoor hij nu al zes competitieduels droog staat. Een absoluut dieptepunt voor een spits van PSV. Hij wil zich echter niet gek laten maken en hoopt spoedig op betere tijden.

“De kans uit een voorzet van Gaston Pereiro moet ik natuurlijk gewoon maken. Normaal gesproken vliegt zo’n bal het doel in. Ik raakte hem ook goed, maar hij ging net langs de verkeerde kant van de paal.”

De Jong staat pas op drie doelpunten in de Eredivisie, terwijl hij er vorig seizoen liefst 26 maakte in de competitie. “Zeg het maar… Ik weet niet waarom scoren op dit moment net niet lukt. Ik wil ook dat die ballen in het net verdwijnen. Ik krijg in elk geval kansen. Ik moet me pas echt zorgen gaan maken als ik ook die niet meer krijg.”


Vorig artikel‘Bij Luuk de Jong zit het in het hoofdje’
Volgend artikelCocu blijft geloven in nieuwe landstitel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in