Home Nieuws Luuk de Jong: Wisseling van de wacht reëel

Luuk de Jong: Wisseling van de wacht reëel

40
0

Luuk de Jong heeft 855 minuten niet gescoord voor PSV. De Jong baalt zelf het meeste van de ongekende droogte en voelt een wissel aankomen. De spits is realistisch en kritisch genoeg om te beseffen dat de trainer een reservebeurt zou kunnen gaan overwegen.

“Wist ik maar waar het aan lag, dan zou het wel anders gaan. Die bal die ik kopte? Ik dacht dat ik hem goed raakte en dan zie je hem toch weer net naast vliegen. Ongelooflijk”, baalt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.
Sinds zijn komst naar PSV in 2014 is de spits onomstreden, maar hij zou het begrijpen als zijn positie in de basisploeg ter discussie komt te staan. “Het is topsport, dan weet je dat een coach soms ook een andere keuze kan maken. Toch laat ik me niet gek maken. Er zijn meer spitsen geweest die lang geen goals maakten en daarna de ballen toch weer raakten. Er komt een moment dat dit gaat veranderen. Het gaat er vooral om dat PSV wedstrijden blijft winnen en dit weekend had dat gewoon gemoeten. We stonden voor de goal een aantal keer niet goed.”


Vorig artikelCocu blijft geloven in nieuwe landstitel
Volgend artikelPositie verdedigende middenvelder lijkt ingevuld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in