Home Nieuws Luuk de Jong wijst Mexicaanse aanbod af, Mexicaanse media melden dat keuze...

Luuk de Jong wijst Mexicaanse aanbod af, Mexicaanse media melden dat keuze op PSV is gevallen

1624
0

Luuk de Jong zal zijn carriere niet in Mexico gaan voortzetten. Dat is inmiddels zeker.

Niet dat iemand maar gedacht had dat de Jong de Mexicaanse competitie boven Europa zou gaan verkiezen maar de geruchten bleven maar daar. Daar is nu wel een einde aan gekomen. Want volgens ESPN heeft Luuk de Jong een aanbod van Deportivo Toluca definitief afgewezen.

Sevilla dacht kortstondig de spits te kunnen verkopen maar kwam bedrogen uit. De Mexicaanse club had al een akkoord bereikt met Sevilla over een transfer nadat een bod van 5 miljoen euro werd geaccepteerd, maar de Luuk de Jong wil graag in Europa blijven spelen. Inmiddels is er een andere Spaanse club concreet voor Luuk de Jong maar van een serieus aanbod is nog lang geen sprake.

De Jong wil op dit moment wachten met het maken van een keuze en neemt daar de tijd voor. Diverse Mexicaanse media melden dat De Jong aan de clubleiding van Deportivo Toluca heeft laten weten dat hij naar PSV vertrekt nadat hij in eerste instantie akkoord leek te gaan met een contract bij de Mexicaanse club. Het Spaanse Marca meldt echter dat PSV niet wil voldoen aan de vraagprijs van Sevilla.


Vorig artikelJoshua Brenet: ‘Feyenoord is concreet maar PSV is toch de club die je heeft gemaakt’
Volgend artikelValentijn Driessen adviseert PSV: ‘Koop Luuk de Jong, hij zorgt voor de 1e of 2e plaats in de Eredivisie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in