Home Nieuws Luuk de Jong: Weinig ploegen die zo van ons kunnen winnen

Luuk de Jong: Weinig ploegen die zo van ons kunnen winnen

25
0

Luuk De Jong was zeer te spreken over de manier waarop PSV tegen Feyenoord voor de dag kwam. De sterke spits wordt 90 minuten lang als aanspeelpunt gebruikt maar scoorde zelf niet.

“De eerste 65 minuten waren we heel dominant. We komen ongelukkig op 0-1, alle goals die we tot nu toe tegen hebben gekregen, zijn allemaal een beetje ongelukkig geweest. Maar onze reactie is goed en we creëren veel kansen. Daarna worden we wat vermoeider, mede door de hitte. Maar Zoet keepte goed vandaag. Voor hem ook lekker, niet voor niets geselecteerd voor Oranje. Dat hij ons zo redt, daar heb je zulke keepers ook voor. De penalty was misschien niet veel aan de hand maar soms zit het mee. Goed voor Jurgen dat hij hem binnenschiet. Dat is fijn voor ons. Als we in ieder wedstrijd zoveel energie geven als vandaag en zoveel kansen creëren dan zijn er maar weinig ploegen die van ons kunnen winnen. De competitie is nog zo jong, er kan nog heel veel gebeuren. We moeten het spel van vandaag gewoon vast blijven houden. “