Home Nieuws Luuk de Jong trots op geselecteerde PSV’ers

Luuk de Jong trots op geselecteerde PSV’ers

25
0

Ronald Koeman selecteerde maar liefst 5 PSV’ers voor de komende twee interlands van Oranje.

In gesprek met De Telegraaf gaf Luuk de Jong aan het prachtig te vinden dat er deze interlandperiode vijf PSV’ers zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal.


“De sfeer in de groep is goed, dus er wordt wel gedold. Dan zeggen we voor de grap tegen Denzel: ’Zo jij er ook bij, nu al?’. En natuurlijk hebben we tegen hem, Pablo en Steven gezegd dat ze een enorme ontgroening kunnen verwachten. Uiteindelijk valt dat overigens reuze mee hoor”, aldus de aanvoerder van PSV.

De Jong kan zich zelf ook nog goed herinneren hoe hij zich voelde toen hij in 2011 voor het eerst werd opgeroepen. “Ja, dat zijn spannende momenten die je niet vergeet. Net als de eerste keer dat je bij de A-selectie komt, zoals ik bij De Graafschap”, zo geeft hij aan. “Die jongens hebben het zelf gewoon afgedwongen. Ze zijn heel goed bezig. Voor het hele team is het een teken dat we zo door moeten gaan. Nu hoop ik dat ze daar ook belangrijk kunnen worden. Ik wil zelf natuurlijk altijd spelen en doe altijd mijn best, maar ik ken mijn rol bij het Nederlands elftal ook.”


Facebook Comments