Home Nieuws Luuk de Jong steeds in de weer met Gakpo voor langer verblijf:...

Luuk de Jong steeds in de weer met Gakpo voor langer verblijf: Met kampioenschap afsluiten’

1396
0

Als het aan Luuk de Jong ligt, komt er zo snel mogelijk duidelijkheid over Cody Gakpo.

De spits heeft genoten van de ontwikkeling van Gakpo afgelopen jaren en blijkt ook bij Oranje al veel met de aanvoerder van PSV in de weer geweest te zijn. Voor de Jong is het duidelijk; de spits gaat zich verder hard maken voor het behoud van Cody Gakpo bij PSV.

De Jong tekende een contract tot medio 2025 bij PSV en liet bij zijn komst al weten het gevoel te hebben dat er iets moois staat te gebeuren in Eindhoven. “Ik denk dat dit wel goed zit in het team. Zeker met de jongens die zijn gehaald”, zegt hij tegen Voetbal International. “Guus kan vanaf het middenveld een goal maken, Cody ook – hopelijk blijft hij – en Noni natuurlijk ook vanaf de zijkant. Het verleden is geen garantie voor het heden.”

Cody Gakpo lijkt er nog niet uit te zijn wat zijn toekomst aangaat “Ik praatte vroeger al op hem in, ik deed het bij het Nederlands elftal ook en ik doe het nog steeds”, benadrukt de spits. “Ik heb hem zien komen en hem stappen zien maken. Toen hij kwam, spatte het talent er al vanaf. Ik denk dat hij nog een heel mooi jaar kan hebben, het met een kampioenschap kan afsluiten om dan een mooie stap te maken.”

Cody Gakpo is een belangrijke pijler onder een eventuele kampioensploeg, denkt de spits. “Als ik zo naar de spelersgroep kijk, denk ik dat we heel sterk kunnen zijn.”


Vorig artikelKritische Valentijn Driessen wijst naar Brands inzake transfer Guus Til: ‘Gerbrands had geen toestemming gegeven’
Volgend artikelXavi Simons spreekt over Messi, Mbappé of Neymar en neemt de lessen uit Parijs mee naar Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in