Home Nieuws Luuk de Jong schuldbewust na bizarre statistieken

Luuk de Jong schuldbewust na bizarre statistieken

19
0

Luuk de Jong miste de laatste 5 van zijn 9 strafschoppen. FC Barcelona en PSV gaan gelijk op wat het percentage van gemiste strafschoppen aangaat. 50% van de strafschoppen worden gemist door of Messi, Suarez of Neymar.

De aanvoerder miste ook diverse kansen en wist dus opnieuw een penalty niet te benutten. Hij schoot de bal recht door het midden. ‘Ik dacht dat Padt de hoek in zou gaan,’ zo gaf hij aan bij de NOS. ‘Hij ging de hoek niet in en keerde hem. Ik wil die bal er in schieten en doe dit niet met opzet. Ik wil het voor het team doen, maar wanneer dat niet gebeurt dan moet je door. We kunnen er over blijven treuren maar ik probeer mijn hoofd dan te verzetten.’

De Jong kreeg inmiddels te horen dat hij niet langer de penalties mag nemen. ‘Dat is logisch. Het kan gebeuren dat je er één mist. Maar als je hem weer mist, dan snap ik dat anderen aan de beurt zijn.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here