Home Nieuws Luuk de Jong realistisch over moeizame fase

Luuk de Jong realistisch over moeizame fase

21
1

Luuk de Jong heeft een professionele reactie gegeven op de kritieken van de afgelopen dagen. PSV gaat door een uiterst moeizame fase van het seizoen heen en de Jong probeert de rijen gesloten te houden.

De kritiek die loskwam na de bekernederlaag is begrijpelijk, laat de Jong optekenen. “Afgelopen weekeinde heb ik na vragen van journalisten aangegeven dat het uitfluiten door een kleine groep fans in het eigen stadion volgens mij niet helpt. Nu hebben onze supporters groot gelijk. Het was gewoon ondermaats”, zegt De Jong in het Algemeen Dagblad. De supporters verweten het elftal inzet en passie en zongen op Het Kasteel onder meer ‘schaam je kapot’.

De Jong leek te reageren met een wegwerpgebaar, maar dat bleek een storm in een glas water. “Mensen mogen van mij kritiek hebben en ik heb daar totaal geen problemen mee. Niet goed is niet goed. Eerder probeerde ik aan te geven dat we tijdens de wedstrijd alle steun nodig hebben als het even niet loopt zoals we willen. De uitschakeling in de beker is een enorme klap”, geeft de 26-jarige spits aan. “Ik had gehoopt dat we na de 1-0 zege tegen Sparta in de competitie een stap vooruit hadden gezet. In werkelijkheid hebben we een stap achteruit gezet. Wat hier is gebeurd, moeten we met zijn allen heel goed bespreken.”

 


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here