Home Nieuws Luuk de Jong reageert op woorden van geïrriteerde Ruud Gullit over terugkeer...

Luuk de Jong reageert op woorden van geïrriteerde Ruud Gullit over terugkeer in Oranje

20848
0

Of Luuk de Jong de beste fase van zijn carriere weet door te maken laten we aan anderen over. Dat de spits enorm belangrijk is voor het huidige PSV is wel duidelijk.

Daar denkt op dit moment menig analist ook zo over want afgelopen maandagavond, na de interland tussen Griekenland en Nederland in Athene, kreeg Luuk de Jong de nodige complimenten op zich afgevuurd van niemand minder dan Ruud Gullit. Gullit wees naar Koeman, die volgens de oud PSV-spits snel moet bellen naar De Jong.

De beste spits is er niet bij’, zei Gullit maandagavond in Rondo. Gullit bleek zelfs enigszins geïrriteerd te reageren toen de kwaliteiten van Luuk de Jong ter sprake kwamen Gullit leek zich ook te ergeren aan het optreden van Wout Weghorst.

‘Ik denk dat hij alleen heeft bedankt omdat Wout Weghorst voor hem staat. Dat hij meer tijd voor zijn gezin wil hebben en dergelijke, dat zou ik ook zeggen. Maar feit is wel dat hij de deur laatst weer openzette.’

Luuk de Jong reageerde donderdag in de Podcast van zijn broer Siem de Jong. ‘Dat is alleen maar een teken dat ik goed bezig ben op dit moment. Mooi dat hij dat zegt, maar ik denk dat ze bij Oranje heel goed bezig zijn met het doorselecteren en het kijken naar welke spitsen er beschikbaar zijn’, aldus een nuchtere Luuk de Jong.


Vorig artikelIn beeld | De zes maanden Fábio Silva bij PSV met als hoogtepunt de rake strafschop tegen Ajax
Volgend artikelToon Gerbrands blikt terug op gesprekken met Zahavi en Ihattaren na eerdere Midden-Oosten incidenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in