Home Nieuws Luuk de Jong op lijst versterkingen, PSV in contact met de Jong

Luuk de Jong op lijst versterkingen, PSV in contact met de Jong

2532
0

PSV zal komende zomer een behoorlijke metamorfose ondergaan en dat gaat betekenen dat de club afscheid van een groot aantal spelers zal gaan nemen.

Met name de voorhoede zal er totaal anders uit komen te zien volgend seizoen. De verwachting is dat de club wellicht twee nieuwe spitsen zal gaan aantrekken. Mogelijk wordt dat opnieuw Luuk de Jong. PSV aast nog altijd op de kopsterke spits die binnen de club grote populariteit geniet.

Met het aanstaande vertrek van Cody Gakpo, Ibrahim Sangaré en Mario Götze is de ndoihe ervaring voor volgend seizoen opnieuw wenselijk. Luuk de Jong, dit seizoen door Sevilla aan Barcelona verhuurd, is voor die positie nog altijd in beeld. PSV zou op dit moment met Luuk de Jong in contact staan, als we de meest recente berichtgevingen vanuit de bekende media moeten geloven.

Het is niet bekend of Luuk de Jong voor zichzelf al heeft besloten een terugkeer naar Nederland te overwegen. Wel is PSV de enige club in Nederland waar de Jong voor wenst te spelen. Naar verwachting zullen de wegen van Luuk de Jong en FC Barcelona na dit seizoen scheiden. De eigenlijke werkgever van de Jong, Sevilla, staat ook open voor een vertrek van de spits.


Vorig artikelPSV bereikt akkoord met Fred Rutten
Volgend artikelRoger Schmidt onderweg naar Benfica, Portugezen willen Schmidt contracteren als nieuwe hoofdtrainer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in