Home Nieuws Luuk de Jong lovend over Érick Gutiérrez

Luuk de Jong lovend over Érick Gutiérrez

139
0

PSV heeft eenvoudig drie punten veroverd in Den Haag. Het werd maar liefst 0-7 na een opnieuw gretige wedstrijd van de mannen van Mark van Bommel.

Na de ruime winst tegen ADO Den Haag moest Luuk de Jong tegenover Fox Sports bekennen dat PSV rekende op een zware avond in Den Haag.

“Zeker, dat dachten we. We dachten dat ADO alles ging doen vandaag en alles ging geven. Ze wilden in de eerste helft wel, maar maken ze twee grote fouten en scoren wij twee keer. Dat is natuurlijk heerlijk”, aldus de aanvoerder. “Wij waren ook scherp vandaag. We hebben met elkaar gesproken en wedstrijden geanalyseerd. We begonnen vaak niet goed aan een wedstrijd. Dat wilden we veranderen en vandaag zaten we er in de eerste helft al lekker in.”

De Jong ging verder: “ADO kreeg een paar mogelijkheden, niet heel grote. We wisten wat zij wilden doen. Ze hoopten op die omschakelmomenten. Toen scoorden wij de 0-1 en gingen zij nog meer risico naar voren nemen. Vaker een-op-een. Dat is tegen ons dodelijk.”

Ook was De Jong lovend over Érick Gutiérrez. “Hij heeft direct laten zien wat hij kan vandaag. Het is heerlijk om zo’n speler er bij te hebben”, zei hij daarover. “Hij heeft pas twee trainingen met ons mee gedaan en dat zijn ook niet de zwaarste. Maar je ziet wel direct zijn techniek en zijn balbehandeling. Die passes en de goals had ik nog niet gezien, maar het is wel lekker dat hij zo begint.”


Vorig artikelRosario over concurrent Gutiérrez: ‘Ik ben trots op hem’
Volgend artikelGutiérrez voelde emoties na zijn assist en treffer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in