Home Nieuws Luuk de Jong lijkt op weg naar de uitgang bij FC Barcelona

Luuk de Jong lijkt op weg naar de uitgang bij FC Barcelona

7227
0

Luuk de Jong kan weleens een nieuw en volgend slachtoffer worden van het ontslag van Ronald Koeman in Barcelona.

De Zaandammer werd woensdagavond in het vliegtuig terug vanuit Madrid waar de uitwedstrijd tegen Rayo Vallecano op de agenda stond, ontslagen door de machtige voorzitter. Voorzitter Laporta reisde mee terug naar Barcelona en nog voor het toestel landde op luchthaven El Prat in Barcelona, was Ronald Koeman al geen trainer meer van FC Barcelona.

Koeman haalde eerder dit seizoen Luuk de Jong naar stadion Nou Camp maar dat is nog geen onverdeeld succes gebleken. Sterker nog, de Jong staat er niet best op bij het bestuur van de club uit Catalonië. Spaanse media weten dat de mogelijke opvolger van Koeman, Xavi Hernandez, geen prijs gaat stellen op de aanwezigheid van Luuk de Jong.

De club uit Barcelona zou Sevilla al ingelicht hebben over een eventueel snel vertrek van Luuk de Jong uit Nou Camp. Volgens Diario Sport wordt hij nu alweer door Barcelona in de etalage gezet in de hoop De Jong in de winterstop kwijt te kunnen geraken aan een andere club. In dat kader wordt Besiktas genoemd als volgende club voor Luuk de Jong. Besiktas is de club waar Luuk de Jong afgelopen zomer had kunnen tekenen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here