Home Nieuws Luuk de Jong, klaar voor transfer naar een mooie buitenlandse club

Luuk de Jong, klaar voor transfer naar een mooie buitenlandse club

54
0

Luuk de Jong heeft in Nederland alles meegemaakt. Van kampioenschap tot bekerwinst en van aanvoerdersband naar een plaats op de bank.

De PSV topscorer heeft een bijna perfect seizoen achter de rug en was van enorme waarde voor PSV. De club wil hem graag behouden maar het buitenland lonkt voor het perfecte uithangbord van PSV. Luuk de Jong is wel toe aan een stap naar een mooie club en zou dit ook zeker verdienen.


“Ik ben en blijf topsporter, dus ik zou het nog wel een keer willen proberen bij een mooie club in Europa. Ik ben nu veel sterker dan toen ik naar Gladbach ging. Ik heb meer ervaring en ben in veel facetten van het voetbal heel erg gegroeid”, zegt de spits.

“Dus als de club bij mijn spel past, ben ik ervan overtuigd dat ik ook in een buitenlandse topcompetitie heel belangrijk kan zijn voor een club. Dat blijft een droom. Iedere voetballer streeft het hoogste na. Als je die ambities niet meer hebt, dan kan ik nu net zo goed zeggen: ik hoef niet meer beter te worden en hobbel die laatste paar jaar nog mee. Dat wil ik niet. Ik wil om de prijzen spelen als dat kan. En als dat voor PSV is, dan geeft mij dat ook veel voldoening.”

De Jong heeft zijn vijfde seizoen bij PSV achter de rug. Hij scoorde afgelopen seizoen 31 keer in 40 officiële duels.


Facebook Comments