Home Nieuws Spaans medium: Luuk de Jong in beeld bij Ajax als winterse versterking

Spaans medium: Luuk de Jong in beeld bij Ajax als winterse versterking

1737
0

De geruchten over interesse vanuit Amsterdam in de diensten van Luuk de Jong ontstonden vorige week na een zinspeelsel van Pierre van Hooijdonk.

De NOS analist opperde dat Ajax over Luuk de Jong zou moeten nadenken omdat de Amsterdamse club hiermee een plan B zou hebben mocht een wedstrijdsituatie hierom vragen.

Van Hooijdonk zei vorige week over Luuk de Jong: “Ik denk bijvoorbeeld dat Luuk de Jong voor Ajax geen vreemde optie is. Je krijgt er een ander type bij en dat is alleen maar goed.”

Het heeft er ondertussen alle schijn van dat Ajax inderdaad aan Luuk de Jong denkt om hem in de winterstop naar Amsterdam te halen. Ajax wil Luuk de Jong huren van Sevilla. Dat meldt het Spaanse La Razón. De aanvaller wordt op dit moment gehuurd door FC Barcelona, maar lijkt niet in de plannen van Xavi Hernandez voor te komen.

Luuk de Jong zou voor een bedrag van twee miljoen euro voor een half jaar gehuurd mogen worden, schrijft het Spaanse medium. Sevilla denkt ook aan een verplichte koopoptie om de Jong zo meteen te kunnen verkopen. Daarbij wordt melding gemaakt van een transfersom van 8 miljoen euro.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here