Home Nieuws Luuk de Jong hot in Mexicaanse media, kleine rel rond de Jong...

Luuk de Jong hot in Mexicaanse media, kleine rel rond de Jong de kiem in gesmoord

2721
0

Luuk de Jong is hot in Mexicaanse media. Niet alleen omdat hij in de nadrukkelijk belangstelling stond van de Mexciaanse club Toluca.

Mexciaanse journalisten komen plotseling ook met een ander verhaal op de proppen. Het nieuws rond de Jong wordt al dagenlang gevolgd de journalisten uit Mexico en dat betekent ook zo nu en dan fake-news. De Jong zou een aanbod van de Mexicaanse club hebben afgewezen, nadat hij eerder juist akkoord was. Dat werd opgepakt door de Mexcicaanse journalisten maar later wel stevig weersproken door de Mexciaanse club zelf, waar toch de noodzaak ontstond om te reageren via de sociale kanalen.

Er ging namelijk een opmerkelijk ‘screenshot’ rond op social media, dat afkomstig zou zijn van de website van Toluca. Dat meldt Voetbal International zaterdagavond. Er werd geconcludeerd dat er een akkoord was bereikt maar dat de Jong alsnog af zou willen zien van het Mexicaanse aanbod. Het bericht was echter helemaal niet afkomstig van Toluca. ‘FALSO!’, schrijft de Mexicaanse club op Twitter.


Vorig artikelMario Götze kiest binnen enkele dagen uit aanbiedingen van Benfica, Frankfurt en Miami
Volgend artikelKeepersporbleem opgelost? PSV slaat dubbelslag met komst ervaren Argentijnse Nice doelman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in