Home Nieuws Luuk de Jong haalt uit naar Joop Munsterman

Luuk de Jong haalt uit naar Joop Munsterman

6
0

In gesprek met Helden Magazine haalt Luuk de Jong ongenadig hard uit naar Joop Munterman. De Jong geraakte in conflict met de markante voorzitter, die wel even dacht met Twente de Europese subtop te kunnen bestormen en regelmatig aangaf PSV van de troon te willen stoten, als derde landelijke club.

“Het ging er niet altijd even netjes en eerlijk aan toe rond mijn vertrek. Er werd een bedrag genoemd wat Twente voor me wilde hebben en Gladbach wilde dat betalen”, vertelt de huidig aanvoerder van PSV.
Twente en Gladbach leken het eens te worden over een bedrag van vijftien miljoen. Uit het niets vroeg Munsterman ineens twintig miljoen. “Twente wist dat er meer clubs geĆÆnteresseerd waren in me, dacht: we schroeven het bedrag op. Uiteindelijk heb ik mijn percentage van tien procent van de transfersom laten vallen om naar Gladbach te kunnen. In mijn contract stond dat ik recht had op dat percentage. Maar ja..”

Munsterman legde afgelopen jaar zijn functie als Twente-preses neer. Er bleek in Enschede sprake van een grote financiĆ«le puinhoop. “Voor de club wilde ik absoluut niet dat dit gebeurde, laat dat duidelijk zijn. Maar wat Munsterman betreft dacht ik: misschien is dit karma. Niet alleen ik heb problemen met hem gehad, er waren veel meer spelers die slechte ervaringen met hem hadden.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here