Home Nieuws Luuk de Jong haalt hard uit: ‘Makkelie deed wel meer dingen om...

Luuk de Jong haalt hard uit: ‘Makkelie deed wel meer dingen om Feyenoord te laten terugkomen’

1283
0

Luuk de Jong. wist na afloop van Feyenoord – PSV heel goed waar het bij PSV aan ontbrak, opnieuw aan ontbrak maar de aanvoerder hield de rijen gesloten.

Feyenoord – PSV was geenszins een topwedstrijd. Deels ingegeven door het feit dat PSV vrijwel niet aan voetballen toe kwam en zich eigenlijk geen raad wist met de bal. Op momenten dat de ploeg probeerde te voetballen, leidde dat in de meeste gevallen tot simpel balverlies. Met name Jordan Teze en Johan Bakayoko maakte zich schuldig aan veelvuldig en vooral simpel balverlies door geringe concentratie en een gebrek aan kwaliteiten.

Bakayoko vormde in de tweede helft zelfs een gevaar voor de eigen ploeg en werd dan ook minder en minder in het spel betrokken. De aanvaller viel in maar werd terecht, ingegeven door de oliedomme rode kaart, ook weer gewisseld. Het bleek opnieuw een typische wedstrijd voor Danny Makkelie te zijn want de leidsman boog ouderwets om van de druk en de spanning in de Kuip. Danny Makkelie is geenszins een scheidsrechter voor topwedstrijden en laat je als vanzelf aan partijdigheid denken.

Na afloop wond Luuk de Jong er geen doekjes om. De aanvoerder sprak schande van de negen minuten blessuretijd en zei over Makkelie: ‘Hij deed er wel meer aan om Feyenoord te laten terugkomen in de wedstrijd’, aldus een uitgesproken Luuk de Jong.


Vorig artikelRuud van Nistelrooij deelt de lichtpuntjes | Analisten zwaar onder de indruk van Xavi Simons
Volgend artikelVan Nistelrooij spreekt ‘reservespeler’ Obispo toe in kleedkamer: ‘Je benadeelt je team enorm’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in