Home Nieuws Luuk de Jong geniet van rentree en ontvangst fans in het Philips...

Luuk de Jong geniet van rentree en ontvangst fans in het Philips Stadion

958
0

Luuk de Jong is terug bij PSV en dat was zaterdagavond goed merkbaar.

De eerste spits onder Ruud van Nistelrooij genoot zaterdagavond met volle teugen van zijn eerste wedstrijd in het Philips Stadion in drie jaar. De Jong werd enthousiast onthaald door de aanwezige fans, die al maanden achtereen laten blijken blij en enthousiast te zijn met de terugkeer van de spits. Op zijn beurt genoot Luuk de Jong van zijn rentree in eigen huis.

“Het is heerlijk om terug te zijn. Elke wedstrijd is fantastisch hier, het voelt als thuiskomen. Het is prachtig om dan ook nog een goal te maken”, zei de aanvoerder na de vriendschappelijke ontmoeting in gesprek met ESPN.

De 31-jarige Luuk Jong liet zien in het buitenland een nog betere en technisch vaardiger spits te zijn geworden. Zijn intikker was niet zo simpel als deed lijken. Scherp als mens tikte de spits de bal precies met de juiste snelheid in een hoek die voor de keeper te ver was om af te dekken. De Jong kwam goed voor zijn man en tikte een voorzet van Xavi Simons handig binnen met de buitenkant van zijn linkervoet.

De Jong zei over zijn doelpunt: “Het was ook een goede bal van Xavi moet ik zeggen. Hij hoorde mij ook roepen. Ik riep: ‘Eerste paal, eerste paal!’ Toen gaf hij de bal en raakte ik ‘m precies goed met de linkerbuitenkant van mijn voet.”


Vorig artikelVan Nistelrooij ziet geen reden voor transfers duo Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré
Volgend artikelWeer topfitte Noni Madueke lijkt niet met transfer dan wel vertrek uit Eindhoven bezig te zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in